CALENDARI 2018

separator

PREU

Dotted Separator

10€ + enviament

Dotted Separator

  • Mida final a3
  • 14 pàgines amb portada i contraportada
  • Paper estucat de 250 Grams
  • Impresió a tot color d’altíssima qualitat

Marc Santaeularia ha estat dels dels 16 anys íntimament lligat al Món artístic, concretament a la fotografia de paisatge. 

Aquest és un calendari que mostra llums màgiques en llocs quitodians, amb missatges de tranquil·litat, esperança i felicitat.

Reuneix paisatges d’arreu de Catalunya, deserts, Univers, i un llarg etzètera.

 “La connexió que experimento amb la natura és increïble… Jo parlo amb ella, i ella em regala moments impagables com aquest i amb una sensació imparable de donar-ho tot per una “simple” foto. Ja sé que ets indomable, però almenys, et deixes estimar per uns pocs segons, i això ja és indescriptible.”

 

“M’ha donat per pensar i crec que alguna cosa no estem fent del tot bé; Quan tothom et pregunta “Que vols ser?”, però ningú et pregunta mai “Com vols ser?”… “

 

“El recurs més important per a realitzar qualsevol cosa, està dins del teu cap; així que vés a totes les opcions possibles. I recorda, després d’un tren, en ve un altre i un altre; si el vols agafar, passa per davant la porta.”

Contacte

Si el vols rebre en persona, emplena aquest formulari de contacte i concertem una cita, i perquè no, fer algunes fotos per la Natura, sense por!

El teu nom (necessari)

El teu email (necessari)

Assumpte

El teu missatge