"El Solsonès, Paradís Natural"

separator

 VEU I VIU EL SOLSONÈS D’UNA MANERA DIFERENT, AMB UNA LLUM DIFERENT I SOBRETOT, DES D’UN PUNT DE VISTA DIFERENT.

L’IDEA

 L’idea d’aquesta exposició va sortir de la meva inquietud de buscar llocs nous, de buscar llocs coneguts, però amb llums mai vistes, va sortir de les meves ganes de captar llocs i moments únics…

 Aquesta exposició surt des de la meva més íntima estima del Solsonès i del seu entorn. M’encanta perdre’m pels seus boscos, per els seus rius i rieres, perdre’m de nit per les muntanyes i veure sortir el sol als meus peus.

El màxim propòsit d’aquesta exposició es vendre les fotografies que he anat fent aquests anys en la naturalesa que envolta el solsonès, de nit i de dia.

 Jo concebo la fotografia de paisatge com una forma de vida, mentre algúns dormen, jo surto de casa i condueixo dues hores per fer una simple foto d’una sortida de sol des del pic d’una muntanya. Mentre algú mira la tele, jo estic buscant noves localitzacions i planejant properes fotografies. Mentre tothom surt de festa, jo estic darrera la càmera creant alguna cosa més que una simple foto, intentant crear el que la gent anomena “Art“.

L’exposició

L’exposició està formada per 14 fotografies d’alta qualitat del Solsonès, preses sempre respectant la natura que ens envolta.

L’exposició es durà a terme en el Saló de les Homilíes d’Organyà de la Sala de la Nova biblioteca de Solsona des del 16 de Desembre fins al 15 de Gener. Tot un mes per gaudir de l’esplendor de la part més natural del Solsonès.

Les fotografies estan imprimides sobre un acabat en Metacrilat per una exel·lent qualitat d’imatge i el punt espectacular, característic del Metacrilat.

El tamany de les fotografies és de 75×50 en format 2/3 i en 90×50 en format 16/9.

 Vols més informació sobre l’exposició? Vols encarregar alguna fotografia avans de l’inauguració? Envia’m un mail a msantaphoto@gmail.com i estaré encantat de respondre les teves preguntes i/o dubtes que tinguis.

El calendari

L’exposició es durà a terme per les festivitats de Nadal, així que he decidit posar a disposició de la persona que vingui a visitar l’exposició, tenir totes les fotografies, impreses en un calendari modern i molt colorit, per disfrutar del Solsonès tot l’any.

Podreu adquirir el Calendari en la mateixa exposició, durant les hores que estigui oberta, jo estaré present per donar-vos la vostra còpia.

És un calenadri d’altíssima qualitat, imprés en un tamany A3 per que puguis disfrutar de les fotografies com cal, i tenir-lo penjat a casa i gaudir dels colors.

Us espero a tots el dia de l’inauguració, per poder parlar tranquilament de temes fotogràfics i d’altres temes diversos, estaré encantat d’estar amb tots vosaltres allà.

Fins aviat!

MSJ.

Les fotografies